Vikimedija Srbije

Blog Vikimedije Srbije

Позив за подношење пројеката

VMRS LogoВикимедија Србије отвара конкурс за прикупљање пројектних предлога и пројеката који ће се наћи у годишњем плану активности за 2014. годину.

Од данас па све до 17. августа 2013, можете поднети ваше предлоге и  пројекте.  Потребно је да попуњени формулар пошаљете на uo@vikimedija.org  или доставите у канцеларији Викимедије Србије у унапред заказаном термину.  Сви пројекти треба да буду у складу са Стратегијом Викимедије Србије и Викимедијином Задужбином али и са Статутом удружења. Период реализације пројеката је календарска 2014. година.

Подносиоци могу затражити бесповратна финансијска средства за реализацију пројекта. Управни одбор препоручује да затражена средства не буду већа од 5.000,00 евра по пројекту. Чланови Управног одбора охрабрује подносиоце да за пројекте веће вредности конкуришу и код других фондова и потенцијалних партнера.

Управног одбор ће разматрати сваки поднесак понаособно након чега ће сви бити обавештени о резултатима конкурса. Сви пристигли предлози биће сврстани у три групе: 1)  прихваћено; 2) одбијено; и 3)  враћено на дораду. Предлози који буду враћени на дораду биће поново прегледани, након чека ће Управни одбор објавити списак свих прихваћених пројеката.

Изабрани пројекти наћиће се у Плану активности за 2014. годину, са којим ће Викимедија Србије конкурисати код фондова Викимедијине Задужбине. Након добијања коначног резултата, предлагачи ће бити обавештени о даљим плановима.

Образац за пројекте можете преузети ОВДЕ (.pdf верзија). Уколико вам је потребна помоћ за преузимање или попуњавање образца, слободно се обратите Секретаријату kancelarija@vikimedija.or или Управном одбору (uo@vikimedija.org).

Сва додатна питања можете поставити на milekis@vikimedija.org или info@vikimedija.org

Share Button

Komentari su onemogućeni.